• U domovima i srcima Norvežana kamini imaju posebno mjesto. Norveške su zime hladne, noći duge obilježene teškim snijegom i ledenim vjetrovima. Dakle, kamin je ovdje u ovim hladnim podnebljima – više nego u drugim dijelovima svijeta uvijek imao posebno značenje. Kamin je srce kuće koji daje toplinu, svjetlost i osjećaj sigurnosti. Vatra je vrlo važna još od antičkih vremena, jer je znak našeg opstanka.

  • Danas je Norveška opisana kao moderna zemlja, a hladnoća je blagoslov barem za ljude koji vole uživati uz vatru. Unatoč svim novim tehnologijama vatra još uvijek unosi ugodnu  atmosferu u naše domove. Norvežani su ovisni o vatri, tako je i sačuvana povijesna veza. Čak i danas postoji više kamina u Norveškoj nego u bilo kojoj drugoj zemlji na svijetu.
  • Kvaliteta i inovacija u povijesnoj liniji Nordpeis je osnovana gotovo prije 30-ak godina. Od tada su Norveška povijest i tradicija ugrađene u Nordpeis kamine.
  • Naš recept za uspjeh su: kvaliteta, inovativna tehnologija, atraktivan dizajn. Kvaliteta je oduvijek bila naša baza Naši kamini su uvijek u kombinaciji s tradicijom i modernim funkcionalnostima. Međutim ,naši proizvodi zadovoljavaju i najviše zahtjeve izgradnje.
  • Kamini su ne samo puko spremište topline, oni su središnji dio svakog doma. Zahvaljujući našem širokom asortimanu pojedinih mogućnosti oblikovanja svatko pronalazi svoje podudaranje s kaminom.